LET OP: Maatregelen rondom Coronavirus

In verband met de uitbraak van COVID-19 nemen wij de volgende maatregelen:

Vanaf maandag 16 maart zullen wij niet (direct) noodzakelijke zorg zo veel mogelijk uitstellen.

Voorbeelden hiervan zijn sterilisaties, castraties, gebitsreiniging en reguliere vaccinaties. Hierdoor houden we ruimte om katten te behandelen die ziek zijn en voor spoedgevallen. 

Katten die gevaccineerd moeten worden voor pensionbezoek, boostervaccinaties (die binnen een bepaalde tijd gegeven moeten worden) en kittenvaccinaties laten we vooralsnog wel doorgaan. Ook bij eigenaren waarin een open kater en poes zijn (ongewenste dekking) of sproeiende of extreem krolse poezen zullen we sterilisatie/castratie doorgang laten vinden zolang de personele bezetting dit toelaat. 

Uiteraard houden we ons verder aan de richtlijnen van geen handen geven, afstand houden (1,5m)  en regelmatig grondig handen wassen. Wij gaan er van uit dat indien u zelf klachten heeft conform de richtlijnen thuis blijft. Mocht uw kat ziek zijn zorgt u in dit geval ervoor dat iemand zonder klachten met de kat komt. 

Om voldoende afstand te kunnen houden zal de assistente uw dier voor u vasthouden tijdens het consult. Ook vragen wij zoveel mogelijk contactloos of per pin te betalen. 

Tot in ieder geval 6 april vervallen de avondspreekuren.

Wij hopen met deze maatregelen de verspreiding van het virus mede te helpen afremmen en te zorgen dat ons personeel beschikbaar blijft voor het uitvoeren van noodzakelijke zorg.

 

Wij vragen uw medewerking en begrip. Heeft u vragen over de situatie van uw kat of de noodzakelijkheid van de zorg belt u ons dan!