Wat we doen

Je kan bij ons terecht voor onder andere

Operatie en opname

Veel operaties kunnen we zelf uitvoeren. En ook als opname nodig is kunt u bij ons terecht. Onze operatiekamer en opnameruimte zijn helemaal op katten ingericht.

Onderzoek

Als uw kat ziek is, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk de oorzaak hiervan weten. Daarom is het prettig dat we op de praktijk zelf onder andere bloed- en urineonderzoek kunnen doen. Ook kunnen we zelf...

Zieke Kat

Als uw kat ziek is wilt u natuurlijk dat er zo snel mogelijk met aandacht naar gekeken wordt. Dan is het prettig dat de dierenarts er voor hem/haar is.

Gezondheidscheck

Tijdens elk bezoek dat je brengt aan de Kattenkliniek van Groningen nemen we de tijd voor u en uw kat.

Vaccinatie

Wij adviseren om uw kat jaarlijks te laten inenten. Maar niet elk jaar zijn alle inentingen nodig. Ook zijn niet alle soorten vaccins bij alle katten nodig.

Chippen

We krijgen vaak de vraag waarom de kat gechipt zou moeten worden. De beste reden is natuurlijk dat we dan de eigenaar makkelijker terug vinden.

Vlooien en teken

Vlooien en teken kunnen een echte last zijn voor uw kat. Wij hebben voor elke kat een passend anti-vlo en/of anti-teek middel.

Ontwormen

Wormen komen veel voor bij katten. Ook als je niets aan de kat merkt kunnen ze flink besmet zijn! Hier vindt u informatie over spoel- en lintwormen.

Castreren en steriliseren

Het castreren of steriliseren van uw kat kan vele voordelen hebben. Vanaf wanneer dit mogelijk is en wat onze werkwijze is, kunt u hier lezen.